Walabot– anmeldelser – pris

0
114

Walabot– anmeldelser – prisNye 3D Vision Smartphone-Sensor Giver dig mulighed for at Se Indersiden af Dine Vægge

Har du nogensinde spekuleret anmeldelser pris over, hvad der er inde i væggen?

Sikker på, du har, der ikke behøver at finde en stud? En ny app, og den enhed, Walabot diy, du kan finde meget mere af dette, herunder anmeldelser pris kabler, skruer, rør, plast, gnavere, og noget andet, der kunne komme i vejen for din sidste indsats.

Germany – hvordan virker det – anmeldelser – udtalelser – forum Walabot

Walabot er produktet af Vayyar, 3D-sensor imaging company. $200 gadget virker Italien synspunkter med Android-Germany hvordan virker det anmeldelser udtalelser forum telefoner i øjeblikket, tager en telefon mellemstore blok virker anmeldelser, der lægger magnetisk på sin gæst-telefonen, skal du trække for at Germany hvordan virker det anmeldelser udtalelser forum magten af telefonens MicroUSB port og velfungerende forum Walabot med hjælp af en companion app.

Walabot– kommentarer – ingredienser – hvordan – sammensætningWalabot– kommentarer – ingredienser – hvordan – sammensætning

Diy er Italien udtalelser den første masse-marked anvendelse af Vayyar af teknologi, men det er ikke første gang, at den tidligere industrielle teknologi har gjort arbejdet anmeldelser, hop til din smartphone form faktor. Det er lidt som FLIR smartphone i tilfælde din kjole lomme supercomputer med flere kommentarer ingredienser hvordan sammensætning forum Walabot termisk syn supermagter.

Og Vayyar håber, at dens tech kan gå ud over Walabot ingredienser til at se gennem vægge. “Det kan hjælpe blinde med at undgå forhindringer,” siger Vayyer CEO og co-founder Raviv Melamed i en pressemeddelelse. Du kan kommentere sammensætning, at “sans – og den advarsel – hvis din mor eller far faldt i brusebad, hjælpe din robot blive selvstændig, og så meget mere.” Man kunne nemt forestille mig, at hvis diy er en succes, en fuld suite af Walabot produkter rettet mod forskellige markeder, kommentarer ingredienser hvordan sammensætning hvordan man kan bruge på deres måde.

Historien om Walabot

En virksomhed i Israel Walabot ingredients har udviklet et nyt 3D-billede sensor, som giver dig mulighed for at ‘se’ indenfor murene, med kommentarer sammensætning på din smartphone .

Bivirkninger – kontraindikationer – ikke at det gør ondt –Walabot

Den enhed, kaldet Walabot, kan se gennem vægge til at opdage strukturelle fonde, plast og metal rør, elektriske ledninger og kabler og nitter.

“Walabot straks bivirkninger forvandler en smartphone til en kraftfuld 3D-imaging system ved hånden,” selskab, sagde embedsmænd.

“Vores teknologi er dårlig kontraindikationer avanceret giver dig mulighed for at se alle mulige ting, som er skjult i verden omkring Bivirkninger kontraindikationer ikke at det gør ondt dem, ved at tilføje en anden dimension til den måde, hvorpå folk bruger smart-enheder i dag,” Walabot har sagt.

Enheden er præsenteret i beton, gipsplader bivirkninger og fortæller dig om sin dybde, og selv registrere bevægelse bag vægge.

En række af eksempel programmer , Bivirkninger kontraindikationer ikke at det gør ondt Walabot også giver de skabende kunstnere og opfindere hele verden mulighed for ondt kontraindikationer for at udvikle indhold, der udnytter 3D imaging sensor teknologi .

Walabot hvor kan jeg købe – apoteker – pris – Amazon-AliexpressWalabot hvor kan jeg købe – apoteker – pris – Amazon-Aliexpress

Ikke kun kan du gøre brug af eksisterende applikationer, Walabot men de kan også skabe deres egne applikationer.

“Walabot teknologi Walabot apoteker er enkel og intuitiv, således, at personer med nogen grad af erfaring, kan prisen, hvis du hvor kan jeg købe apoteker pris Amazon Aliexpress køber det for at bruge det til at få en bedre verden omkring dem,” siger virksomheden.

“Walabot gør meget avancerede imaging-teknologi tilgængelig, Amazon, Aliexpress overkommelige og tilgængelige for alle,” sagde Raviv Melamed, CEO og medstifter af Vayyar 3D Imaging-sensor Walabot apoteker hvor kan jeg købe apoteker pris Amazon Aliexpress billede firma baseret i Israel.

“Det kan hjælpe blinde med at undgå forhindringer, sans-og den advarsel-hvis din mor prisen, hvis du køber eller din far faldt i brusebad, hjælpe din robot til at blive selvstændige, Amazon, Aliexpress og meget mere,” sagde han.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here