Sony Smart TV – anmeldelser – pris

  0
  111

  Sony Smart TV – anmeldelser – prisSony Smart TV

  Grundlagt i 1946, Sony er blevet synonymt med innovation og kvalitet som en industri leder af elektroniske apparater. Det er en af de førende i at yde hjem teater-og audio-visuelle udstyr, spil konsoller, og imponerende nye standarder inden for TV-teknologi, blandt andre ting.

  4K Ultra HD Tv sony smart tv

  Full HD-Tv sony smart tv

  Hvis du ønsker at købe et nyt TV, så er du måske ønsker at overveje at få en Sony. Men at vide, hvor TV til at købe, kan være vanskeligt, da der er så mange ting at overveje. I denne gennemgang vil vi undersøge priser, særlige funktioner og specs af alle TV-Sony har til rådighed i Tyskland, for at hjælpe dig med at beslutte, hvis en top af linjen-TV fra Sony, er det bedste bud til din stue.

  Germany – hvordan virker det – anmeldelser – udtalelser – forum Sony Smart TV

  Germany – hvordan virker det – anmeldelser – udtalelser – forum Sony Smart TVSony 4K Ultra HD Tv sony smart tv

  Hvis du er forvirret over forskellige klassifikationer af tv-apparater, vil vi hurtigt kunne forklare det til dig. 4K og Ultra HD (UHD) betyder begge det samme. Begge af dem er rent anvendes med henblik på markedsføring. Hvad det betyder er, forum Sony Smart TV at disse Tv ‘ et har en opløsning på mindst 3,840 x 2,160 pixels. Dette er fire gange så mange pixels, at en standard HD TV ‘ et har, og resultatet er billeder, der ser utroligt mere liv-agtig, især på større skærme.

  4K og UHD-Tv tendens til at være dyrere, og derfor har de tendens til at have flere ekstra funktioner, udtalelser hvordan virker det der hjælper til at begrunde deres priser og gøre dit liv lettere. Sony ‘ s syv UHD-Tv har følgende avancerede funktioner til fælles:

  High Dynamic Range (HDR): giver højere kontrast, især i mørke farver

  X1 extreme processor: giver 40% mere real-time billede behandling, opskalerer alt, hvad du ser så tæt anmeldelser Germany som muligt til 4K kvalitet

  Baggrundslys Master-Drev (BMD): en ultra-kompakt LED-baggrundsbelysning giver utrolig dybe sorte og lys lys

  Skifer design: leverer den ultimative oplevelse af at have ingen knapper eller ledninger på forsiden af model

  Android SmartTV og Chromecast kompatibilitet: forum Sony Smart TV se dit favorit indhold på Netflix og Stan brug af stemmekommandoer

  Oplev alt det, det samme med en universal fjernbetjening

  Motion flow: holder handling glat udtalelser hvordan virker det og fjerner forstyrrende effekt

  ClearAudio+: høre musik og dialog mere klart

  Triluminos display: excellerer på at gengive røde, grønne og blå farver til at give dig en større farvepalet, der beriger din tv-oplevelse

  Indhold bar: en diskret søgning bar, anmeldelser Germany der giver dig mulighed for hurtigt at finde ud af, hvad det er, du leder efter, og kan også tilpasses

  USB-optager: giver mulighed for one-touch-og programmeret optagelse af en digital udsendelse på en USB-enhed

  Sony Smart TV – kommentarer – ingredienser – hvordan – sammensætning

  Sony Smart TV – kommentarer – ingredienser – hvordan – sammensætningKlart, resolution enhancer: skalaer billeder med lav opløsning på op til full HD uden at tilføje ekstra billeder

  Live fodbold tilstand: genskaber en autentisk stadion Sony Smart TV oplevelse for sport freaks derude

  Som du kan se, er der en masse i disse Tv ‘ er kan gøre. I virkeligheden, det er nok nemmere at spørge, hvad kan de ikke gøre. Men der er rigtige for dit hjem? Vi har plukket tre 4K-Tv ‘ er fra hver sin ende af pris spektret for, sammensætning ingredienser at du har et nærmere kig på.

  Den Z9D 65″ High Dynamic Range-TV

  Ved første øjekast, vil du lægge mærke til, er prisen. Ja, det er meget dyrt på $7,000. Men hvis du ser ud over den pris, du vil se, at dette TV er dybest set kunstig intelligens forklædt som et TV, hvordan kommentarer sådan er dens kapacitet. Ved at kombinere sin 4K-billedkvalitet med en baggrundsbelysning, master-drevet, 4K X-Reality pro, Motionflow XR og Triluminos display (bare for at nævne et par stykker), Z9D model er det bedste af det bedste i form af glatte, klart og lyst billede kvalitet.

  Du kan læne dig tilbage og nyde dine favorit indhold med dette TV, ved hjælp af sine SmartTV funktion til at få adgang til Netflix, Stan, YouTube og andre streaming-tjenester. Dette indhold er også remastered til nær 4K kvalitet ved hjælp af HDR-remaster, som re-optimering af farve-og kontrast, Sony Smart TV for hver enkelt scene. Og hvis du ønsker at fordybe dig i 3D, kan du, takket være dens 3D Blu-ray-afspiller.

  Fortsætte med hjem teater evner, i dette TV også gas fremragende lyd. Filmisk S-force og ClearAudio+ giver dig naturtro lyd fordybelse, sammensætning ingredienser perfekt blanding af lyd, musik og dialog for at uanset hvad du ser. Clear Phase garanterer også, glat og afbalanceret lyd-frekvenser.

  Og endelig kan du få adgang til alle af det med lethed, takket være dens kraftfulde X1 processor – hvilket giver 40% mere real-time image processing – og let voice search, hvilket sparer dig tid på tidskrævende tekst-posten. Så, ja, hvordan kommentarer dette TV kan gøre en hel masse, og ville absolut være en solid investering, hvis du ønsker at splash på en high-end model.

  Bivirkninger – kontraindikationer – ikke at det gør ondt – Sony Smart TV

  Den X85D 55″ High Dynamic Range-TV

  Kommer i en vifte af størrelser fra 55 tommer til en kæmpestor 85 tommer, dette TV er, der er mærket med Sony som en “fryd for øjet”, og på $2,700 det er god værdi for det. 4K HDR giver det fremragende niveauer af lysstyrke, Sony Smart TV farve og detaljer i hver eneste scene, og som model, før det, det kommer med 4K X-reality pro og Triluminos-skærm, som yderligere forbedrer disse attributter. Så er det velsagtens har så høj eller højere billedkvalitet end $7,000 model, til trods for at det koster mere end $4.000 mindre.

  I form af lyd, X85D også kommer med Klare Fase, ClearAudio+ og Filmisk S-force, fordybe dig helt ind i, ikke at det gør ondt hvad du ser på den tid. SmartTV kapaciteter lade dig streame video indhold og spille spil i 4K kvalitet, og Netflix selv har selv anbefalet denne TV takket være sin høje ydeevne.

  Andre vigtige funktioner inkluderer Google stemmer, 4K X1 processor chip og nem adgang til voice search. Dette TV synes utrolig værdi for pengene. Det kan gøre næsten alt, hvad Z9D model kan, kontraindikationer bivirkninger men det koster langt mindre end halvdelen. Derfor bør du helt sikkert overveje at købe denne model, hvis du er i sin prisklasse.

  Den X75D 49″ HDR-TV

  De sidste 4K-TV i Sony ‘ s, som vi vil undersøge, er 1700 dollar, 49 tommer X75D model. Dette er i stand til lidt mindre end tidligere modeller, Sony Smart TV men det kommer stadig med HDR, X-reality Pro, Motionflow XR, ClearAudio+, Clear Phase og Filmisk S-kraft, hvilket giver en høj kvalitet og fordybende oplevelse.

  Som X85 model, TV ‘ et også kommer stærkt anbefalet af Netflix selv, så du ved, at det kan sikre en høj kvalitet, 4K-streaming oplevelse på sin app. Android SmartTV er også et plus, så er Google play, ikke at det gør ondt og Chromecast funktioner. Du kan få adgang til alle disse apps med lethed tak til voice search funktion, og du kan nemt placere dette TV, hvor der er mest bekvemt, takket være sin lette og slanke design.

  Denne model kan sikre en stærk kontraindikationer bivirkninger og visuelt fremragende oplevelse for $1.000 mindre end andre. Bør du helt sikkert overveje at købe denne model, hvis du ønsker at gå Sony.

  Sony Smart TV hvor kan jeg købe – apoteker – pris – Amazon-Aliexpress

  Sony Full HD Tv ‘ er

  De resterende tre Tv Sony har at tilbyde, Sony Smart TV hvor kan jeg købe er full HD modeller, som nu er standard-TV, der fremstilles i verden. Begrebet “full HD” er egentlig bare en marketing term, og et synonym for 1080p opløsning. Der er mindre en forskel her mellem full HD modeller og en almindelig HD én, bortset fra det faktum, apoteker pris at skærmen kan fremstå skarpere. Farve nøjagtighed, motion blur, og kontrast niveauer forbliver den samme eller meget lignende.

  Da disse Tv er mindre avancerede end deres 4K kolleger, de har tendens til at blive mindre, og billigere. Nogle almindelige funktioner, Amazon Aliexpress du kan forvente at finde i Sony-Tv ‘ er er som følger:

  • Motionflow XR
  • 3D kompatibilitet
  • BRAVIA SmartTV
  • Stemmesøgning
  • Google Kastet kompatibilitet
  • Skærmspejling med din smartphone
  • Clear Audio+
  • Slankt design for nem vægmontering
  • Live fodbold tilstand

  S-force surround sound: naturligt emulerer tre-dimensionel lyd felter for at skabe et omsluttende lydbillede

  X-Reality pro: skærper og fjerner støj fra hver scene, så billedet bliver mere detaljeret

  Bas højttalere, for en mere intens, fokuseret lyd

  USB-optager

  Netflix kompatibilitet

  Lad os dykke ned i detaljerne i et par modeller.

  Den W85C 43″ Android TV

  Denne 43 tommer, full HD-TV ville være en fin tilføjelse til ethvert hjem. Det kommer også i forskellige størrelser, med en 65 tommer version, Sony Smart TV hvor kan jeg købe der koster $2.800, der også tilgængelig.

  Dette TV gør brug af nogle af Sony ‘ s avancerede hjemmebiografsystem teknologier til at gøre alt, hvad du ser så klart som muligt uden at være 4K-kompatibel. X-reality pro smukt opskalerer hver pixel til 1080p opløsning, apoteker pris og en 800Hz Motionflow XR giver glidende overgange i løbet af hurtigt bevægende scener. Kombinere disse visuelle fordele med S-force surround sound og ClearAudio+ evner, og W85C giver så god en oplevelse, som du kan få med en ikke-4K-TV.

  Det er også en meget praktisk-TV. Android SmartTV kan du gøre alle de ting, du elsker at gøre på din smartphone og tablet, men på dit TV, og dette omfatter Netflix og Stan kompatibilitet. Hvis du føler, at se en 3D-film, Amazon Aliexpress så du kan gøre alt med sin 3D-funktionalitet. Tilføj i det faktum, at du kan få adgang til denne med voice search-funktionen, og du får et TV, der kan gøre stort set alt, hvad du har brug for det.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here