Smart home– anmeldelser – pris

0
129

Smart home– anmeldelser – prisDen smart home er en af et stigende hav af starter packs er designet til at lade dig slå et almindeligt hjem til en IP-aktiveret, anmeldelser pris high-tech paradis.

På papir, smart home ligner mest intelligente anmeldelser pris hjem kits og, som Panasonic Hjem Overvågnings -, Kontrol-Kit, har fokus på sikkerhed i hjemmet.

Germany – hvordan virker det – anmeldelser – udtalelser – forum Smart home

Starter pack arbejder for at differentiere sig ved at tilbyde en problemfri, skrue-fri opsætning proces og avancerede fjernbetjening-funktioner til overvågning. Desværre, er det kun delvist lykkes på enten front på grund af dårligt Germany hvordan virker det anmeldelser udtalelser forum lavet, penge-sensationsprægede software.

I kassen finder du de smart home Smart Hub, to smarte nøgleringe, en SoundView Indendørs Kamera, Smart Plug, Motion Overvåge og to Germany hvordan virker det anmeldelser udtalelser forum vindue-og dør sensorer. Det lyder som en overdådig pakke, men faktisk smart home er en af de dyrere startsæt, med priser, der starter ved £500.

Ved sammenligning, Panasonic Overvågning af Hjemmet Kit koster en sølle £230 og kommer med et tilsvarende beløb af hardware.

Smart home– kommentarer – ingredienser – hvordan – sammensætningSmart home– kommentarer – ingredienser – hvordan – sammensætning

Det fysiske setup-processen er behagelig simpelt. Tech behøver ikke at være knyttet til vægge, døre og vinduesrammer med skruer – selv om dette er muligt. I stedet kit er fastgjort ved hjælp af specielle selvklæbende strimler, kommentarer ingredienser hvordan sammensætning der er inkluderet i boksen.

Den diskrete 227 x 140 x 60,5 mm kamera kan også være stod selvstændigt og er indstillet til en række forskellige vinkler ved hjælp af en kommentarer ingredienser hvordan sammensætning medfølgende magnetiske stå. Når jeg havde plukket, hvilket døre og vindue, jeg ønskede at sikre, at det set-up-proces, der tog mindre end fem minutter.

Bivirkninger – kontraindikationer – ikke at det gør ondt –Smart home

Som en ekstra bonus, smart home er en af kun et par cross-platform smart-home-systemer på markedet.

Den smart home system kan tilsluttes til Reden, Kwikset og Phillips hardware. Dette betyder, at det i teorien kan anvendes til at styre Bivirkninger kontraindikationer ikke at det gør ondt din varme, hvis den er tilsluttet til en Rede Termostat, og åben din hoveddør, hvis den er tilsluttet til en Kwikset SmartCode Deadbolt lås.

Jeg kom ikke til at se, hvordan smart home arbejdet med andre virksomheder “smart tech, men det er forhåbentlig jævn oplevelse end bindingen med Swann’ s eget tilbehør.

Smart Hub fungerer som den nerve Bivirkninger kontraindikationer ikke at det gør ondt centrum af smart home system, og på papiret ser ud til at være nemt at sætte op. Den generelle opsætning proces, som krævede mig til at oprette en smart home – konto, der kan opnås på de fleste store platforme, herunder Windows, Mac OS, Android og iOS – og følge en række på skærmen.

Smart home hvor kan jeg købe – apoteker – pris – Amazon-AliexpressSmart home hvor kan jeg købe – apoteker – pris – Amazon-Aliexpress

De beder forpligtet mig til at skubbe en aktiverings knap eller scanne en QR-kode ved hjælp af min smartphone på hver hvor kan jeg købe apoteker pris Amazon Aliexpress del af sikkerhedssystemet, og vent på, at det link med Smart Hub ved hjælp af ZigBee og Wi-Fi protokoller.

Men sammenkøringen var ikke glat-sejlads. Hver parring generelt tog op til fem forsøg før det lykkedes. Kameraet var særlig besværlig og hvor kan jeg købe apoteker pris Amazon Aliexpress tog en svimlende 10 minutter at registrere med Smart Hub.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here