Smart car– anmeldelser – pris

0
95

Smart car– anmeldelser – pris2018 smart carer en forenklet drivaggregatet lineup i år: alle elektriske, hele tiden. Det er tilgængelig som en coupe eller coonvertible.

Det kommer nu i tre udstyrsniveauer—Ren Passion, og Prime—og hver Smart kan tilpasses med et væld af forhandler valg som godt.

Hvis nem parkering er din anmeldelser pris primære bekymring, Smart, bør det være på toppen af din liste. Ingen andre køretøjer lynlåse så hurtigt eller nemt i lille sport, eller har evnen til at foretage en U-vending i sådan en lille radius. Men anmeldelser pris den elektriske fremdriftssystem kræver en ladestation, og den begrænsede lastrum og to pladser er et kompromis i forhold til en brændstof-effektive fire-sæde økonomi bil.

Germany – hvordan virker det – anmeldelser – udtalelser – forum Smart car

Den elektriske drev gør det Smart, hvad det altid burde have været: glat, roligt, og zippy rundt i byen. Stadig, de begrænsninger Germany hvordan virker det anmeldelser udtalelser forum tilføje op til en score på 5.4 ud af 10. (Læs mere om hvordan vi vurdere biler.)

I den sidste ende, mange købere kan finde en lille hatchback ligesom Honda Fit eller Chevy Spark til ikke blot at være mere alsidig, men også billigere end el-Smart start pris på omkring $25,000.

2018 smart carer det tredje år af bil er kun komplet redesign, og det fortsætter med at tilbyde en fræk se ud, givet sin lille proportioner. Germany hvordan virker det anmeldelser udtalelser forum Bredden af bilen, giver den vej tilstedeværelse fra fronten, hvor dens afkortet længde (kun 8-meter-8-tommer lange), er ikke klart.

Det er forbedret i forhold til den tidligere generation af s design, så vi gav det en gennemsnitlig bedømmelse på 5 point ud af 10 for design. (Læs mere om hvordan vi vurdere biler.)

Smart car – kommentarer – ingredienser – hvordan – sammensætningSmart car – kommentarer – ingredienser – hvordan – sammensætning

Det er stadig høj og slab-sidet, mind dig, og fladnæset, der giver det mere af en “to-box” se fra siden, rent faktisk kan forkorte kabinen visuelt. Den grundlæggende bil er en to-dørs coupé, men det cabriolet modeller med el-betjente roll-back klud tag er den eneste soft-top elbil på det AMERIKANSKE marked i år. Fjernelse af bjælker over døre lidt større open-air følelse, selvom roll bar over passagerernes hoveder kommentarer ingredienser hvordan sammensætning tilbage. Den såkaldte Tridion sikkerhed celle, der beskriver krop struktur, kan specificeres i en farve der står i kontrast til kroppen paneler, som udbydes i snesevis af nuancer. En lille fast rude, som sidder på bagsiden af hver side kommentarer ingredienser hvordan sammensætning af døren, og en opadgående bule i bælte-line holder døren håndtag.

Hytten er moderne, men simpelt. Bag rattet, en lille instrument klynge huse et speedometer omkring den ydre kant, men en lille dash-top pod næste til forruden søjle indeholder omdrejningstæller. Sæder i stof eller læder, med nogle trimmer tilføje kontrast syninger, og instrumentbræt og døre indsætter er dækket i en grovkornet klud.

2018 smart carer nu tilbydes kun som en elektrisk bil; den version, der er udstyret med en benzin 3-cylindret motor og manuel gearkasse eller direkte-shift gearkassen er gået. Det gør det blødere, mere stille, og punchier fra linje, men dens rækkevidde er begrænset på 70 til 80 km (vi er stadig afventer endelig EPA ratings).

Bivirkninger – kontraindikationer – ikke at det gør ondt –Smart car

Det er stadig ikke særlig hurtig, men den elektriske motor ‘ s instant drejningsmoment, gør det til en god urban kriger, og det er nu tålelig på motorveje, selvom batteriet størrelse vil begrænse din landevejskørsel. Vi bedømme Bivirkninger kontraindikationer ikke at det gør ondt det på 4 point ud af 10, at trække et point for sin endnu anæmisk, highway ydeevne. Vi vil også gerne bemærke dens begrænset af batteriets rækkevidde området på et tidspunkt, hvor stort set alle andre elektriske bil, er på grænsen på 100 km eller mere. Der kan være passende for en høj grad urban bil, men det er stadig en ulempe mod konkurrenter. Vores rating af 4 er stadig et point over sidste års benzin model, dog. (Læs mere om hvordan vi vurdere biler.)

Udskiftning af gas-motor i den bageste del af el-Smart er en 60-kilowatt (81-hestekræfter) elektrisk motor der sætter ud 118 pund-fødder af drejningsmoment. Det driver baghjulene via en enkelt-trins gearkasse, og er drevet af den Bivirkninger kontraindikationer ikke at det gør ondt 17.6-kilowatt-timer lithium-ion-batteri sidder i kabinen.

Med sit batteri vægt i bunden, den høje Fortwo har en passende lavt tyngdepunkt, og Smart siger, det er kun en smule tungere end den gas-drevne model. Det griber fat i road godt på 15 – eller 16-tommer dæk, og “ret strengt” traction control (for at citere en Smart ingeniør) forbliver konstant engageret til at sikre, at bilen stadig er sjove at køre i, men ikke ud.” Med andre ord, det elektroniske system, der vil tæmme alle overstyring i, hvad der er stadig en bil med en meget kort akselafstand og en bageste vægt bias. Heldigvis, Smart nu føler sig trygge og sikre for de få gange, chauffører kan bruge det på vej hastigheder.

Smart car hvor kan jeg købe – apoteker – pris – Amazon-AliexpressSmart car hvor kan jeg købe – apoteker – pris – Amazon-Aliexpress

Den mindste vendediameter kan være Smart bedste parlor trick. Den nye generation er 4 inches bredere, give dybere forskærm brønde for at få et skarpere hjul vinkler—de er nu omdrejningspunkt for en bemærkelsesværdig 45 grader—til at give en vendediameter på kun 22.8 fødder. Det er til grin-fremkaldende, og bilister måtte finde sig i at gøre U-sving for sjov, eller hele 360-graders cirkler i hvor kan jeg købe apoteker pris Amazon Aliexpress bredden på et gennemsnitligt to-sporet vej. I bytrafik, 8.8-mund-lange Smart kan være behændigt manøvrerede og indpasses i små parkeringspladser som ingen andre køretøjer.

To personer vil blive indkvarteret pænt i kabinen i det lille 2018 smart cari verden, så længe de ikke har meget bagage. Dens styrke er urban dyst, ikke langdistance-road ture, og det er relativt grundlæggende indeni. Vi vurderet det på 4 point for en mulig 10 for sin manglende lagerkapacitet; andre biler tilbyder mere fleksible layouts ved at tilføje en anden 2 eller 3 meter til deres længde, og det gør dem langt mere alsidig. (Læs mere om hvordan vi vurdere biler.)

De to pladser er komfortable, selv om long-legged beboere kan finde den lavere puder en smule kort. Selv dem, der er højere end 6 meter, vil du finde hoved rummet er rigelig, og den høje og oprejst siddeposition er behageligt. (Pro-tip: Meget høj ryttere skal fjerne dæk inflator og fugemasse, der er gemt under passager toeboard, hvilket åbner op for endnu en 4 eller 5 tommer benplads.) Ikke overraskende, passiv sigtbarheden er god: den bil ender omkring 2 meter bag føreren s skuldre.

For en bil med sådan en kort akselafstand, Smart rides anstændigt. Det opsuger mest vej uregelmæssigheder, og som er overraskende velfungerende og roligt på de fleste overflader. Den elektriske motor, selvfølgelig, er mere støjsvag end den gas motorer var, så kabine støj er mindsket dette år. Indvendige hvor kan jeg købe apoteker pris Amazon Aliexpress materialer omfatter forskellige hård plast, grov-væve klud overflader, og standard klud eller valgfri læder til de pladser. Interiøret er stadig grundlæggende, men det er ikke længere så grim og utilitaristiske som den forrige generation var. Den lille instrument cluster bag rattet har en konventionel dash-skærm, med en central display holding knopper og ringer til håndbagage kontrol samt en lille skærm.

Der er en lastrum over den bagmonterede motor; på trods af den høje væg-gulvtæppe, det holder 9.2 kubikfod, nogenlunde det samme som en Fiat 500 og mere end en Mini Cooper. En udtrækkelig bagageskjuleren bag sæderne, fjerner og stows i et andet sæt af befæstelsespunkter lige foran belastning-gulvtæppe, så det kan gennemføres med bilen, selvom lasten i den bagerste pinde op over sædet. Indre lager, men består kun af et par mindre dør lommer, to cupholders, og en skuffe i den konsol, der åbner sidelæns ind i passager fodrummet. Bygge kvaliteten på de biler, vi kørte, var godt; alle Smart-modeller er bygget i Hambach i Frankrig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here