Android 360 camera– anmeldelser – pris

0
95

Android 360 camera– anmeldelser – prisDen android 360 camera Luft er en smartphone, add-on, der forvandler din Android enhed til et fuldt udbygget 360-graders VR kamera. Det er i stand til at fange stillbilleder og video, og kommer med en live-streaming funktion. Det vejer kun er 26,5 gram / ~1 ounce, leveres med en beskyttende gummi sag, og sørger anmeldelser pris for, at din telefon enten via microUSB-eller USB Type-C-port. Vi fik vores hænder på den sidstnævnte version, og har prøvet det på Huawei P10 og Motorola Moto Z Kraft.

Vigtige specifikationer:

Telefon Kompatibilitet Android-telefoner

Dual-fiskeøje optik

F2.4 blænde

3008 x 1504 (3K) billede anmeldelser pris opløsning

2560 x 1280 video opløsning (3008 x 1504 med nogle smartphones)

30 billeder per sekund

Real-time syning

37.6 mm / 1.48 i diameter

26.5 gram

Fås med microUSB eller Type-C-stik

Germany – hvordan virker det – anmeldelser – udtalelser – forum Android 360 camera

Hjælp android 360 camera Luften er meget intuitiv. At tilslutte kameraet til din telefons USB-port lancerer android 360 camera app, der lader dig tage billeder, optage video eller live-stream til YouTube eller en web-adresse. Når du optager billeder eller video, som du kan anvende eksponeringskompensation eller Germany hvordan virker det anmeldelser udtalelser forum Instagram filtre, der anvendes på billedet.

Den integrerede viewer giver dig mulighed for at oprette album og se optaget indhold i alle 360-graders herlighed. Der er også en række valgmuligheder for deling, som lader dig vælge mellem deling fuld 360-graders billeder/video Germany hvordan virker det anmeldelser udtalelser forum eller “lille-planet’ style billeder eller animationer. Alt i alt app ‘ en er pænt designet, fungerer pålideligt på vores test telefoner og reagerer hurtigt på input fra brugeren.

Android 360 camera – kommentarer – ingredienser – hvordan – sammensætningAndroid 360 camera – kommentarer – ingredienser – hvordan – sammensætning

Den android 360 camera Luft kan også bruges som en 360-graders webcam på Skype og andre video-chat-programmer, efter tilslutning til en PC ‘ s USB 2.0-eller 3.0-port. 360-graders webcam support for Mac bør blive stillet til kommentarer ingredienser hvordan sammensætning rådighed via en software-opdatering.

Stillbilleder

I-billede-tilstand android 360 camera Luften optager billeder med en størrelse på 3008 x 1504 pixels. Det er stadig mindre billedopløsning end du finder på kameraer som Samsung Kamera 360, LG Cam 360 eller Ricoh Theta SC og når de ses i 360-graders-tilstand på en stor skærm niveauerne af fine detaljer er ikke stor. At kommentarer ingredienser hvordan sammensætning sagde, at billeder normalt vis, god farve og eksponering, og syning algoritme, der slutter sig til de to halvdele af de billeder, der gør et godt stykke arbejde. Meget lejlighedsvis, mindre skygger kan være synlige, men ellers er billeder, der er taget i godt lys er relativt fri af artefakter.

Bivirkninger – kontraindikationer – ikke at det gør ondt –Android 360 camera

Når du deler billeder, du får mulighed for at eksportere dem i en “lille planet’ style format, der kan, afhængigt af emnet, gøre for interessante effekter. Radius af din ‘planet’ kan være justeret med pinch-zoom. Billedet nedenfor er den ‘lille planet’ version af billedet ovenfor.

Dette er et andet billede i lys. Up-close billeder kan se lidt bløde, men stadig giver en meget intens oplevelse, når de ses i en 360-graders viewer. Vi kan også godt lide den måde, området lige under kameraet er lidt mørkt til at Bivirkninger kontraindikationer ikke at det gør ondt gøre det mindre indgribende i billedet.

Den android 360 camera Luft godt tilbud med godt oplyst indvendige scener som den nedenfor. Der er nogle luminansstøj i skyggen, men i lyset af den relativt lave billedopløsning det er ikke meget påtrængende.

Billedet nedenfor er taget et godt indtryk af, hvad der foregår i denne travle scenen på MWC 2017. Kameraets hvidbalance tilbud meget godt med de mange forskellige kilder til belysning og billed-detaljer er ikke signifikant reduceret fra Bivirkninger kontraindikationer ikke at det gør ondt udendørs billeder. Der er ingen EXIF-data, der er indberettet, men den lukkertid, der er hurtigt nok til at undgå de fleste motion blur i indendørs scener.

I video-tilstand android 360 camera Luft kan optage 2560 x 1280 video opløsning, som er mere eller mindre på linje med andre entry-level 360-graders-kameraer. android 360 camera siger, at nogle telefoner opløsning 3008 x 1504 pixels kan opnås, men hverken Motorola Moto Z Kraft eller Huawei P10, som jeg brugte til denne test, der tilbydes denne mulighed, på trods af start-of-the-art-chipsæt.

Android 360 camera hvor kan jeg købe – apoteker – pris – Amazon-AliexpressAndroid 360 camera hvor kan jeg købe – apoteker – pris – Amazon-Aliexpress

2560 pixel bred er mere end Fuld HD-opløsning, men strækker sig over en hel 360-graders cirkel det er faktisk ikke så imponerende, og på skærm størrelse videoer se lidt blød. De er gode til at typiske sociale medier størrelse men med god eksponering og farve og jævn bevægelse. Som med de stillbilleder, lejlighedsvis hvor kan jeg købe apoteker pris Amazon Aliexpress nogle skygger er synlig. Kameraet tilbyder også en 960p video løsning, som sparer du plads i telefonens hukommelse, men som du kan se i klippet nedenfor, i forhold til 1280p optagelser detalje er mærkbart reduceret. Hvis du ikke er ved at løbe tør for plads, 1280p er helt sikkert en bedre løsning. Stadig, klippet nedenfor viser, at der, takket være den super-vidvinkel linser, android 360 camera Luft optagelser ser ganske stabilt, selv når taget hånd-holdt fra en hurtig bevægelse cykel.

Ligesom i stillbilleder tilstand, får du mulighed for at dele videoer i den “lille verden” – format. Det er en fantastisk måde at vise din hele omgivelser i et standard video-format, og kan være en sjov effekt.

Den android 360 camera har en masse i gang for det. Det er en af de mest overkommelige 360-graders-kameraer, vi har set, og er perfekt integreret med din Android-enhed. Det er klar til at skyde et par sekunder, efter at slutte den hvor kan jeg købe apoteker pris Amazon Aliexpress til din telefon, og ikke kræve, at et microSD-kort, da det er ved hjælp af din enheds indbyggede lager. De små dimensioner betyder, at du altid kan bære det med dig og inde i sin gummi etui kameraet er godt beskyttet.

USB-stik betyder, at der ikke er behov for en potentielt ustabil Wi-Fi-forbindelse til din mobile enhed, men det ser lidt skrøbelige – afbryder kameraet, når du bruger din smartphone til andre ting er klogt. I form af still-billede opløsning android 360 camera Luft er ikke helt på samme niveau som nogle af sine konkurrenter i entry-level segmentet, men billeder er godt eksponeret, og for det meste gratis, syning af artefakter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here